Så skapar du en vinnande attityd

Ett vinnande mindset och hög motivation till att lyckas ökar dina chanser att nå framgång. Har du ett mål som du vill uppnå gäller det att preppa din omgivning på rätt sätt. Med några enkla knep kan du boosta ditt humör redan idag!

Ett enkelt sätt att skapa mer motivation är att ta fram bilder och citat som påminner dig om de drömmar som du vill uppnå. Varför inte ha en bild på hemskärmen på telefonen eller ett riktigt snyggt iPhone 12 skal som ger dig en vinnande känsla? Hos Phonelife kan du välja och vraka mellan mängder av trendiga, roliga och exklusiva mobilskal.

Boosta humöret och nå dina mål

Att dagligen se inspirerande motiv på din telefon eller i ditt hem gör att du aldrig glömmer bort vart du är på väg. Samla ihop flera olika bilder och texter och sammanställ dem i en inspirerande vision board som du sätter upp på väggen. Du kan till exempel klippa ut bilder på ditt drömhus och klistra upp bilderna på ett stort papper. Om du inte vill lägga tid på att klippa och klistra finns det även motiverande posters att köpa. Ett annat bra sätt är att göra en digital visionboard som du sparar ner som skrivbordsbakgrund på din dator.

En vinnande attityd handlar också om att skapa känslan av att det är möjligt för dig att lyckas. Därför är det viktigt att sätta bra mål oavsett om det gäller din karriär eller kost och träning. Utgå från dina förutsättningar du har idag och sätt målet högt men ändå nåbart. Om du aldrig sprungit tidigare kan till exempel ett realistiskt mål vara att klara av att springa en mil om några månader.

Ytterligare ett enkelt knep att boosta humöret när målet känns avlägset är att hitta inspirerande böcker eller boka en digital inspirationsföreläsning. Genom regelbundna doser av yttre motivation blir det lättare att bibehålla din nya, vinnande attityd.

Så ökar du din motivation

  • Omge dig med motiverande bilder och citat som du ser flera gånger om dagen
  • Sätt upp realistiska mål som utgår från dina egna förutsättningar.
  • Läs peppande böcker eller anmäl dig till en digital inspirationsföreläsning för att boosta ditt humör.