Vinn i mode på kontoret i höst

Efter sommaren när alla kommer tillbaka till kontoret från semestern är det kul att känna sig snygg och trendig. För att hålla sig uppdaterad om vad ska finnas i garderoben har vi samlat de 5 hetaste trenderna för hösten.

Varje höst är det dags att fylla på garderoben med nya godbitar. Att ha nya kläder ger ett lyft i humöret som utstrålar självsäkerhet på kontoret när alla har kommit tillbaka från semestern. Modet förändras varje år och det gäller att hålla sig uppdaterad. För att du ska bli en vinnare på kontoret kommer vi berätta vad som är hetast på tapeten i höst.

 

Läder, läder, läder!

 

Byxor, jackor, skjortor eller vad som helst, det ska vara i läder. Vilken färg kvittar, men några höstrika färger är svart, brunt, beige och rött! Det behöver såklart inte vara äkta läder, utan det kan lika gärna vara skinnimitation. Det snällare mot djur och miljö och dessutom för plånboken. 

 

Den vita kragen

 

Under en mysig stickad tröja eller en långärmad t-shirt ska du ha en skjorta med en rund krage. Trenden kan ses i många kända designers kollektioner i höst.

 

Fransa till det

 

Alla plagg som du har kan göras trendiga genom att lägga till fransar. Det blir en häftig detalj oavsett vilket plagg du väljer att använda det till. I butikerna kommer det med högsta sannolikhet finnas ett och annat plagg du kan köpa hem med fransar på.

 

Helt svart

 

En trend som har kommit och gått flera säsonger är att klä sig helt i svart. Det som är nytt för denna gång är att det ska vara nattsvart och gärna blänkande. På så sätt kommer det se ut som att dina kläder reflekterar månljus.

 

Paljetter och glitter

 

Om du ska ge dig ut på en after work med kollegorna och vill briljera ska du ta på dig en paljettklänning eller något som glittrar.